katoava navigointipalkki

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

WELCOME TO THE FAIRS!



Lupasin paljastaa teille Saksan messujen tarjontaa, tässä sitä nyt tulee! Valokuvaaminen messuilla oli luonnollisestikin kielletty, mutta jos nyt ihan vain muutaman kuvan.. olihan messut jo itsessään uskomattoman upeat pinkkeine mattoineen ja valtavine kukkalaitteineen! Tapahtuma järjestetään Düsseldorfissa ja se on yksi Euroopan suurimmista hääalanmessuista. Näytteilleasettajia oli satoja, joista suurin osa oli meille jo entuudestaan tuttuja. Tottakai sekaan mahtui myös uusia, mielenkiintoisia ja raikkaita tuttavuuksia.

Tunnelmia messuilta löytyy täältä!



Monet brändit haluavat esitellä uudet mallistonsa vain omille jälleenmyyjilleen, piilossa, kuten Enzoani.



Poirierin ruosteinen elefantti ja kolleegani Tuula.


Kaikkia varmasti kiinnostaa, mitä messuilla oli tarjolla ensi kauden morsiamille.
Valikoimista nousi selkeästi esille muutamia siluetteja, jotka toistuivat lähes kaikkien brändien mallistoissa. Samaa voisi sanoa myös materiaaleista. Pitsi ja tylli olivat edelleen ylitse muiden.

Laskeutuva merenneito

Kapea, merenneitomallinen puku on ensi kesänäkin todella in, olkaimilla tai ilman! Materiaalit ovat entistä laskeutuvampia ja pukujen rakenteet kevyempiä, pääntiet paljastavampia ja selät avoimempia tai vastaavasti umpinaisempia. Perinteisten Ivoryn ja Whiten rinnalle ovat tulleet Alabasterin ja Oysterin kauniit hopean-beiget sävyt. Yhdistelemällä useita erilaisia materiaaleja on saatu mielenkiintoisia yksityiskohtia ja kerroksia pukuihin. Esimerkiksi Alabasterin värinen vuorikangas yhdistettynä Ivorin väriseen pitsiin on uskomattoman ylellinen yhdistelmä!

Tylliunelma

Isoista, ihanista tyllihelmoista haaveileville on luvassa hyviä uutisia, sillä muhkeat tylliunelmat ovat myös seuraavan sesongin must have. Herkkiä, umpinaisia pitsiyläosia ja runsaasti kimaltavia korsetteja näkyi kaikkialla. Uudet, utuiset persikan ja vanhan roosan sävyt tuovat pukuihin yltiöromanttista fiilistä.

Sileä satiini

Taisinkin jo aikaisemmin mainita, että satiinin ystäville on myös tarjolla uutta. Vedokset ovat väistyneet ja satiinipuvut ovat nyt sileäpintiaisia ja selkeälinjaisia. Materiaalit ovat hienostuneita ja helmenhohtoisia. Valkoisten sävyjen rinnalle on tullut edellämainittuja, tummempia vintage-sävyjä.





Kuninkaallista ylellisyyttä, yksi ehdottomasti kauneimmista puvuista, Diane Legrand.

Helmat suoraan!

Kenneth Winstonin upea avoselkäinen ihanuus!


Lisäilen linkkejä valmistajien uusiin mallistoihin, sitä mukaa, kun niitä julkaistaan!

Mukavan kesäistä ja aurinkoista loppuviikkoa!! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti