katoava navigointipalkki

tiistai 18. helmikuuta 2014

ELÄMÄSI JUHLAT-MESSUJEN ANTIA!

Aivan huikea vkonloppu takana ja messut Lahdessa onnellisesti ohi!

Omasta puolestani olen erityisen tyytyväinen messuihin, vaikka ne vähän suppeat olivatkin. Tavoitimme paljon ensi kesän morsiamia, jotka olivat avoimin ja iloisin mielin liikkeellä. Moni sai mukaansa ison nipun esitteitä, vinkkejä puvun valintaan ja neuvoja mm. sulhasen pukeutumista koskevissa asioissa.

Vaikka kaikki sujuikin loistavasti, toivoisin muutamaan asiaan vähän parannusta. Näytteilleasettajia oli ihan mukavasti, mutta kaikki eivät ihan sopineet hääteeman alle. Ensi vuodelle olisi kiva saada mukaan enemmän porukkaa ja lisää nähtävää. Olisin kaivannut enemmän kultaseppiä omien uniikkiensormusten kanssa, kattaus- ja lahjaideoita esim. Pentikiltä ja miksei vaikka polttariaiheisia osastojakin! Näytös oli toteutettu todella hienosti, valot, lava, mallit ja bändi toimivat hyvin yhteen. Ehkä me kaikki olemme kuitenkin siitä samaa mieltä, että morsiuspukuja olisi voinut olla näytöksessä enemmän! Tästä on hyvä aloittaa seuraavien messujen suunnittelu ja paljastettakoon sen verran, että entistä parempi näytös on jo nyt työn alla!

Kiitos kaikille osastollamme piipahtaneille morsiamille, naisille ja muutamalle rohkealle miehellekin.








Näytös:


Messujen yksi kohokohdista on ehdottomasti näytös. Se on hetki, jota erityisesti odotan ja ..jännitän. Hengitystä pidätellen mietin miltä omat puvut lavalla näyttävät, pysyvätkö mallit pystyssä korkeilla koroilla ja tänä vuonna etenkin; miten lähes kolme metristen huntujen kanssa sujuu. Kaikkihan meni tietysti aivan loistavasti ja puitteet olivat upeimmat, mitä olen koskaan näillä messuilla nähnyt! Catwalk oli huikea, lähes 12m pitkä ja toi näytökseen ehdottomasti lisää kansainvälistä ilmettä.


Halusin sisääntuloon jotain erityistä, herkkää ja sykähdyttävää.
Hunnut toivat ihanasti juuri sitä mystistä ja eteeristä tunnelmaa, jota halusin yleisölle välittää.












Ihanat pojat Hannu ja Christian!






Ryhmäkuva ihanan rennossa hengessä!




Kukkia, kimppuja ja ihania asetelmia:



Osaston ihastuttavat kukat tulivat Ahtialan kukasta.



Nämä pallerot eivät ole mitä tahansa lasihelmiä, vaan vesikuulia! Hienoja, eikö!? Rakeita laitetaan veteen ja niistä turpoaa näitä hurmaavia lasin näköisiä kuulia. Tämä oli jotain niin uutta ja erikoista, että pakko uteliaan oli päästä kokeilemaan miltä pehmeät ja hassusti niljakkaat pallot tuntuivat. Jos sinunkin uteliaisuutesi heräsi, näitä löytyy mm. Kukka ja Sisustus Neilikasta.







Huoh.. kakkuja:





Sormuksia:



Yleensä messuilla, kaiken kimalluksen keskellä, sisäinen harakkani pääsee valloilleen ja löydän itseni sovittelemasta toinen toistaan upeampia timanttisormuksia. Tänä vuonna timantit jäi kaikessa kiireessä sovittamatta, vaikka näytteilleasettajia olikin ihan mukavasti paikalla. Myös melkoisen hyviä alennuksia oli tarjolla, mm. Laatukoru tarjosi messukävijöilla -30% alennuksen! Kannattaa siis pitää aleprosentit mielessä, jos ensi vuonna suuntaa messuille!



Lukemista:



Moni morsian sai Virpiltä mukaansa Häät- ja Juhlat-lehden!




Tunnelmia messuosastolta! Isoista esitepinoista oli lauantain jälkeen enää murto-osa jäljellä! Hyvä Tuula!
Osa postauksen valokuvista on Jukka Kinnusen ottamia. Huikea valokuvaaja, josta kuulette myöhemmin vielä lisää!


Jos satuit piipahtamaan messuilla, kuulisin mielelläni mielipiteesi!

1 kommentti:

  1. Voi vitsi nuo puvut näyttävät upeilta huntujen kanssa! Aivan kertakaikkisen upeat. Oikein meni kuvia katsoessakin jo kylmät väreet. Tuleekohan tästä videopätkää johonkin?

    VastaaPoista