katoava navigointipalkki

lauantai 22. helmikuuta 2014

MIESTEN VUORO


Ai niin.. se sulhanenkin tarvitsee vaatteet! ;)

Jos oma hääpuku on jo hankittu, kannattaa seuraavaksi kääntää katse sulhasen pukuun. Nyt, kun vanhojentanssit ovat takana, on loistava aika lähteä liikkeelle katsastamaan vuokrapukujen valikoimaa.
Tässä muutama vinkki, miten kannattaa lähestyä sulhon vaatetusasioita, jos puvun vuokraus on mielessä. Ensimmäinen ja tärkein asia, varaa sovitusaika. Kun aika on varattuna, vältytte odottelulta ja pääsette samantien sovittamaan. Lauantai-hässäkässä tunnin verran vuoroaan odotellut mies ei ole enää hilpeimmillään! :D




Tässäkin asiassa pätee sanonta; hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty. Jos sulhasella ei ole hajuakaan häätrendeistä, kannattaa vähän etukäteen vinkata millaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Haluaako hän pukeutua tyylikkäästi frakkiin vai vähän rennommin tummaan pukuun? Minkälaisessa miljöössä häät vietetään ja millaista tunnelmaa juhlaan halutaan? Sovitustilanne sujuu huomattavasti jouhevammin, kun mies tietää mitä haluaa (ts. sinä tiedät, mitä haluat!) Palaan miesten eri pukuvaihtoehtoihin myöhemmin ihan omassa postauksessa!

Jos hakusessa on jotain erityistä, kuten vaalea puku tai harmaa shaketti,
kannattaa pukua tiedustella etukäteen. Hyvällä taustatyöllä säästyy turhilta reissuilta.




Nopeus on valttia! Joka kesä nousee muutama viikonloppu ylitse muiden, tänä kesänä suuren suosion ovat saavuttaneet 28.6 ja 12.7 ..joten, mitä aikaisemmassa vaiheessa puvun käy varaamassa, sen varmemmin saa semmoisen, kuin haluaa.

Oletteko miettineet, mitä Bestmanit ja isät laittavat päälleen? Ennen sovitusajan varaamista kannattaa kysäistä, haluavatko muutkin pojat vuokrata puvun. Usein bestmanien vaatetus mukailee sulhasen asua, joko kokonaan tai ainakin osittain. Jos omasta kaapista löytyy hyvä tumma puku, kannattaa siihen vuokrata samanlainen liivi ja solmuke, kuin sulhasella. Häistä saa näyttävän kokonaisuuden, kun pukee kaikki tärkeät miehet samanlaiseen juhlapukuun!




Kuvissa vilahtaneet ihanat kukkavieheet ansaitsevat kyllä myöhemmin oman postauksensa. Luvassa siis hyviä vinkkejä ja ideoita. Sellaisia, joista minäkään en tiennyt mitään!
Kiitos Kukka ja Sisustus Neilikka aivan ihanasta kuvausrekvisiitasta!

Lisää sulhasten pukeutumisesta ja sitä koskevista etiketeistä löydät täältä.


Toivottavasti vinkeistä oli apua sulhasen puvun pohtimiseen! Mukavaa viikonloppua kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti