katoava navigointipalkki

perjantai 14. helmikuuta 2014

MESSUILLE MENOSSA!

Kevät on häämessujen osalta hyvin kiireistä aikaa. Helmikuulle onkin kasaantunut melkoinen suma toinen toistaan upeampia messuja. Viime vkonloppuna häämessut kokosivat morsiamia Tampereelle ja ensi sunnuntaina järjestetään jo toista kertaa ihanan erilainen Love Me Do-tapahtuma. Harmi, etten voi olla monessa paikassa yhtä aikaan! Nimittäin myös täällä Lahdessa starttaa Elämäsi Juhlat-messut samana vkonloppuna. Kaikkea kivaa siis luvassa!
Itse olen lauantaina myymälässämme, eli tervetuloa poikkeamaan!!





Viime vuoden tapaan järjestämme tänäkin vuonna osastollamme messuarvonnan! Joku onnellinen voittaa itselleen satiinikengät Pink by pardoxin tai Rainbow Clubin valikoimista! Ja satiinikengäthän voi värjäyttää minkä värisiksi tahansa, eli kaasot, äidit, mummot ja mammat, kaikki osallistumaan arvontaan!




Messuosaston suunnittelu on hauskaa puuhaa, puhumattakaan sen rakentamisesta työpäivän päätteeksi. Yleensä fiilis on hyvä ja juttu huonoja! Tässä hieman maistiaisia osaston tunnelmasta. Ihanan imelää vaaleanroosaa tapettia ja sitähän tulee koko messuosaston takaseinän mitalta! Tietenkään se ei näytä kuvassa niin kauniin helmiäiseltä, kuin livenä, mutta lupaan, että se on juurikin niin lällyä, miltä kuulostaakin.




Toivottavasti tavataan messuilla!




IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Olet kyllä monilahjakkuus, kun osaat heilua kamerankin takana - ja kirjoittaakin kivasti. Hyvää ystävänpäivää myös sinne!

    VastaaPoista