katoava navigointipalkki

tiistai 15. huhtikuuta 2014

PIENISSÄ HÄISSÄ part 2

Jottei aiheet menisi liian informatiivisiksi, pääsette kurkistamaan kuukauden takaisiin häihin, joissa olin rakkaan ystäväni kaasona! Häitä vietettiin Turussa, Aurajoen rannassa sijaitsevassa Manillassa. Manilla on vanha viinatehdas lähellä keskustaa ja sieltä löytyy uskomattoman upeat, industrial-henkiset puitteet mille tahansa juhlille! Häiden teema oli rakennettu rouheiden materiaalien ja printtien ympärille ja se sopi täydellisesti tähän uniikkiin tilaan.

Valokuvat ovat Jarno Terhon käsialaa. Jos haluat käyttää kuvia, niin pyydäthän valokuvaajalta luvan!












Juhlapaikka - Manilla














Harmi, ettei meillä täällä Lahdessa ole mitään vastaavaa, sillä juhlapaikkana Manilla on kerrassaan upea! Jos sieltä ruudun takaa löytyy turkulaisia morsiamia, niin kannattaa käydä tutustumassa tähän todella trendikkäästi tehdasmaiseen juhlatilaan. Alkuperäiset seinät ja lattia huokuu mennyttä aikaa ja lasisen tanssilattian alta näkyy esiin kaivettuja kulttuurikerroksia. Huikea paikka!


Valokuvaus




Pitihän se arvata, että viikkoja kestänyt keväinen auringonpaiste päättyi vaakasuoraan räntäsateeseen juuri hääpäivän aamuna. Onneksi iltapäivää kohden sää kirkastui ja sateenvarjoa tarvittiin enää vain rekvisiittana. Iso, valkoinen varjo on huikean näköinen valokuvissa, ei siis kannata stressaantua, jos hääpäivälle on luvattu muutakin, kuin aurinkoa! Föri toimi loistavana kuvauspaikkana!


Kattaus






Kattaus oli hääteeman mukaan mustavalkoinen, hääkarkkeja myöten. Pöydille oli levitetty juuttikankaasta itsetehdyt kaitaliinat, joihin oli painettu häiden tunnuslause, "Let's eat, drink & get married". Kaikki printit, kutsukortteja myöten oli painatettu ruskealle kierrätyspaperille, mikä sointui kivasti juuttiliinojen kanssa. Ja aivan loistava idea; jokaisen vieraan paikkakortti oli kiinnitetty juomalasin jalkaan, joten eksynyt lasi löysi aina tiensä takaisin omistajansa luo! Pentikin mustat metallilyhdyt sopivat täydellisesti tehtaan rujoon miljööseen.



Sulhanen:
Puku Cavaliere, Philippe
Liivi Caviliere, Windsor
Smokkipaita ja norsusolmuke.

Morsian:
Puku uniikki, hänelle suunniteltu.




Huh, miten upea hääpari, rennot ja mukavat häät ja loistava valokuvaaja!
Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ihan mistä vaan, niin vastaan mielelläni!
Mukavaa loppuviikkoa kaikille!


7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Manilla on kyllä ihanan tunnelmallinen paikka, mutta hyvältä näytti teidänkin vaihtoehdot!

      Poista
  2. Juuri tuollaista paikkakorttia olen miettinyt! Hankitteko jostain valmiiksi painettuna ja reiällisenä vai teittekö alusta asti itse? Upeat häät, jos asuisi Turun suunnalla niin tuo olisi ollut mahtava juhlatila!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, että jouduit odottelemaan vastausta! Paikkakortit on hankittu valmiina Tigerista ja nimet painettu pienillä kirjainleimasimilla yksitellen. Leimasimet ovat samaisesta paikasta. Toivottavasti teiltä löytyy sieltä Tampereelta kyseinen tilpehöörikauppa!

      Poista
  3. Ihanan tunnelmallinen paikka ja hyviä kuvia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ihanaa nähdä täälläkin! Kyllä turkulaisia hemmotellaan näin ihanalla paikalla. :D Voi kateus!

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista