katoava navigointipalkki

tiistai 11. maaliskuuta 2014

HELMIKUUN KAUNEIN PUKU


Ihan heti alkuun haluan toivottaa myöhästynyttä, mutta sitäkin ihanampaa naistenpäivää kaikille!

Minulta kysytään usein, mikä on ollut suosituin morsiuspuku, tai millaiseen pukuun morsian useimmiten päätyy? Joten, ajattelinkin esitellä tässä postauksessa The Morsiuspuvun, mikä on monen morsiamen unelmien puku. Suunnitelmissa on paljastaa teille kuukausittain suosikki, mihin morsiamet ovat päätyneet! Helmikuun valinta oli erittäin helppo! Ensi kesänä moni morsian säteilee tässä kauniissa puvussa:




Ylivoimaiseksi suosikiksi nousi Beautiful by Enzoanin puku BT14-24. Puvun shampanjainen pohja tuo vaaleat kirjailut kauniisti esille ja erityisesti puvun sävy on tehnyt moneen morsiameen vaikutuksen. Kokonaan vaaleana puku on klassisempi ja myös valikoitunut monen unelmapuvuksi. Ilmava helma ja sopivan mittainen laahus tekevät puvusta ihanan kevyen päällä. Nimenomaan puvun hyvä istuvuus ja keveys ovatkin olleet täydellisen puvun kriteerit.

Yritin sinnikkäästi lisätä tänne videopätkää Enzoanin näytöksestä, mutta ei tämän nörtin taidot riittäneet sellaiseen! :) Päädyin siis lisäämään linkin, josta pääsette ihastelemaan tätä kaunokaista livenä. Jos haluat suoraan oikeaan kohtaan, niin puku näkyy noin 1,45 minuutin kohdalla.


Pssst.. ensi kerralla näette tulevaisuuteen, nimittäin
katsauksen vuoden 2015 morsiuspukuihin! Pysykää kuulolla!


Mukavaa viikkoa teille kaikille! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti