katoava navigointipalkki

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

TERVEISET TURUSTA!


Viime viikonloppu vierähti Turussa, viettäen rakkaan ystäväni polttareita! Puolitoistapäiväiset kemut olivat loistava idea! Ensimmäisenä iltana vietimme aikaa yhdessä syöden hyvin, seurustellen ja saunoen. Toteutimme kiireettömän morsiussaunan kaikkien perinteiden mukaan, piikikäs morsiuspalli ja vihta mukaanlukien. Tällä kertaa morsiussauna ei jäänyt päivän muun ohjelman jalakoihin. Pidimme huolen, että teimme kaiken voitavamme hedelmällisen ja rahakkaan avioliiton takaamiseksi!

Seuraava päivä koostui mm. Amazing Race-tyyppisistä vihjeistä, tankotanssista ja hohtominigolfista.


Yksi päivän teemoista oli kerätä ohjeita onnelliseen avioliittoon.
Uskomatonta, miten loistavia vastauksia morsiomme sai!!!

"Älä kysele, tällöin mies ei valehtele."
Yksi suosikeistani taisi olla: "Minä en aina ole oikeassa. Et sinäkään."


Kaikki eivät välttämättä ole aivan yhtä rempseitä pukeutujia, kuin tämä kaunokainen.
Mietimme porukassa, mitä järkeä on pukea morsian järkyttävään takatukkaan ja tuulipukuun, emmekä todellakaan keksineet mitään järkevää vastausta. Totesimme vain, ettei ulkonäöllä ollut tässä vaiheessa väliä, koska meidän ihana ja hyvin huumorintajuinen morsiomme on jo menossa naimisiin!
Ei siis ulkonäköpaineita enää! ;)



Korujen askartelu oli hauskaa, etenkin niille, jotka tykkäsivät näpertelystä!
Itseväkerretystä korusta jäi persoonallinen muisto.


Näistä syntyi morsiamen korut, bling bling!


Veimme edellisenä päivänä useaan eri kohteeseen kirjekuoren valmiiksi ja sovimme, että paikan henkilökunta huolehtii sen polttarisankarille, kun saavumme paikalle. Jokaisessa kuoressa oli vihje seuraavaan paikkaan, joten morsiammen johdolla risteilimme ympäri Turun keskustaa. Homma sujui aivan loistavasti ja kaikki juonessa mukana olleet hoitivat osuutensa todella hyvin! Kiitos vaan kaikille yllätykseen mukaan joutuneille! :D

Täytyyhän himolenkkeilijän osata suunnistaa!



Nyt on huikeat polttarit takana ja parin viikon päästä juhlitaan häitä! Lupaan laittaa muutaman kuvan teille, sillä luvassa on aivan ihania kattausideoita, menukortteja, printtejä ym. ihanaa, rouheassa industrial-hengessä!









2 kommenttia:

  1. Hei ihan huippua! Meilläkin on kovasti suunnitteilla tapaamasi morsion polttarit, mutta niistä ei toki voi hiiskua vielä mitään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, polttarit on niin hauskoja! On niin kiva päästä kokeilemaan kaikkea, mitä ei itsekseen tulisi tehtyä! Huippukivoja polttareita teille!

      Poista