katoava navigointipalkki

perjantai 7. maaliskuuta 2014

KENKÄHERKKUJA!


Tiesin, etten pysy nahoissani, kun myymäläämme kannettiin valtavan iso, ruskea pahvilaatikko. Sieltä ne saapuivat, ihanat uutuudet! Valikoimamme täydentyi pitsillä, vintage-henkisillä ruseteilla ja kimalluksella.


Lustre


Bon Bon


Frosting

Kolme tärkeää asiaa, mihin kannattaa kiinnittää huomiota hääkenkiä hankkiessa:

1. koron korkeus
2. mukavuus
3. ulkonäkö

Valitettavasti kenkien ulkonäkö ei päässyt listan kärkeen, vaikka se tietysti onkin hyvin olennainen asia. Pitkän morsiuspuvun alta kengät näkyvät harmillisen vähän, joten panostaisin ennemmin mukavuuteen. Hääkengät on suunniteltu niin, että niissä on mukava viettää koko päivä. Pehmeyteen ja mukavuuteen on satsattu uskomattoman paljon! Yllä olevat Bon Bon ja Frosting ovat matalampikorkoisia, joten ne sopivat loistavasti esim. puutarhassa pidettäviin häihin. Kiilakorko ei uppoa pehmeään nurmikkoon ja sillä jaksaa juhlia illan pikkutunneille asti.

Cupcake




Kiitos meidän ihanalle morsiamelle tästä söpöstä purnukasta ja sydämenmuotoisista vaahtiksista!


Perfume


Lustre


Kengät ovat morsiuspuvun lisäksi toinen asia, missä ei kannata tinkiä. Hääpäivä on pitkä ja jalkojen päällä tulee vietettyä paljon aikaa. Jos kengät eivät tunnu mukavilta ensimmäisellä sovituskerralla, ne tuskin muuttuvat paremmaksi seuraavallakaan kerralla. Koron korkeus kannattaa valita sen mukaan, millaisia kenkiä on tottunut käyttämään. Yksi tärkeimmistä neuvoistani onkin; puvun helma lyhennetään koron korkeuden mukaan, eikä toisinpäin! Jos aikomuksenasi on astella juhlapäivän virallinen osuus ihanissa kymmenen sentin koroissa ja illaksi sujauttaa jalkaan mukaviksi kävellyt lempiballerinat, on morsiuspuvun helma todennäköisesti aivan liian pitkä. Muutama lasillinen kuohuviiniä ja 10 cm liian pitkä helma on vaarallinen yhdistelmä! ;) Valitse siis kengät, mitkä tuntuvat heti mukavilta jalkaan ja millä jaksat viettää koko päivän.

Sain joskus kenkäliikkeestä hyvän neuvon, jota olen ahkerasti viljellyt eteenpäin. Minua kehoitettiin laittamaan kengät jalkaan, sulkemaan silmät hetkeksi ja tepastelemaan varovasti ympäriinsä. Kuulostaa hullulta, mutta silmät suljettuina tulee paremmin keskityttyä, miltä siellä varpaissa tuntuu. Helpottaa päätöksen tekoa, jos pähkäilet useamman kauniin kenkäparin välillä!

Pink by Paradoxin satiinikengät ovat värjättäviä, eli esimerkiksi häiden jälkeen (kun ne eivät enää ole ihan niin valkoiset) kengät voi värjäyttää minkä väriseksi vaan. Tumma väri peittää lian ja kengät ovat kuin uudet!
Kenkien värjäyttämisestä saatte myöhemmin erillisen postauksen.

Kaikki Pink by Paradoxin herkulliset mallit löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti