katoava navigointipalkki

maanantai 24. maaliskuuta 2014

KURKISTUS ENSIVUOTEEN!


Lupasin paljastaa teille ensi vuoden ihania uutuuksia, joten pitäkäähän hatuistanne kiinni!!!
Uusien mallistojen läpi kahlaaminen on ihanaa puuhaa, ihan kuin olisi joulu ja syntymäpäivät samaan aikaan. Jännityksellä odotin jotakin maailmoja mullistavaa, vaikka tiedän ettei morsiuspukumuoti muutu yhdessä kesässä. Ensi vuodelle tarjoillaan runsaasti pukuja vintagehengessä, eli edelleen pitsiä ja paaaaljon lisää pitsiä! Puvut ovat keveitä ja materiaalit ilmavia, yläosista löytyy raskaita helmikirjailuja ja jopa hihoja on luvassa vuoden 2015 kesän morsiamille.



Siluetit


Ensin kuitenkin vähän suurpiirteisemmin, millaisia linjoja on luvassa. Kokosin ylle mallistojen suosituimmat siluetit ja aika lupaavalta näyttää. Isot tyllihelmat tulevat ja tämähän on pelkästään ihana uutinen niille, jotka haaveilevat muhkeista prinsessahelmoista! Raskaat materiaalit ja nostot tuntuvat olevan nyt out ja helman volyymi tulee runsaista tyllikerroksista. Merenneito, pitsillä, satiinilla, kimaltaille tai ilman, on kuitenkin ensi vuoden kiistaton kuningatar. Erikoisimmat ja näyttävimmät selät löytyivät juurikin merenneitomallisista puvuista. Kolmas malli on jo vuosien saatossa hyväksi havaittu; A-linjaisen ja merenneitomallisen puvun naisellinen risteytys on syrjäyttänyt perinteisen A-linjaisen puvun. Malli on sekä kaupallinen, että upea hyvinkin eri muotoisten morsianten päällä. Loistava valinta, jos merenneitomalli tuntuu liian kapealta. Viimeisin, siluetiltaan kapein puku, on myös kestosuosikki aikaisemmilta vuosilta. Puku on linjaltaan hillitty ja valmistetaan usein laskeutuvasta, keveästä materiaalista, kuten sifongista tai valuvasta tyllistä. Kyseinen malli on myös kuuminta hottia juhlapukeutumisen puolella!

Ensi vuoden linja tulee olemaan siis selkeästi joko naisellisesti kapea tai runsaan tyttömäinen.



The Selkä


Yhä useammissa puvuissa selkä on se juttu. Ja onhan puvun takaosa ehdottomasti huomion keskipisteessä vihkimisen aikana. Private Label by G tarjoilee mallistossaan kattavasti koko kirjon erilaisia, toinen toistaan upeampia yläosia! Tuskin maltan odottaa, että pääsen näkemään nämä puvut livenä!


Syvään uurrettu V on ehdottomasti yksi omista suosikeistani.
Kauniisti kirjailtu, umpinainen selkä on ihanan sensuelli.. ja peittää alleen pienet epäkohdat.
Key hole-selkä jättää selän kivasti keskeltä auki ja olkaimet pysyvät varmasti paikallaan.


Leveät olkaimet on ihan kiva uusi juttu, mutta vaativat varmasti ihoteippiä pysyäkseen aloillaan.
Keskimmäisen puvun yläosa ei ole pitsiä, vaan pelkkää paljettia.. voih sitä kimallusta!
Niskaa kohden kaventuva linja korostaa hartijoita ja sopii täydellisesti sirolle yläosalle.

Näiden jumalaisten kuvien jälkeen tunnen itseni todelliseksi ilonpilaajaksi, kun nostan muutaman pikkuseikan esiin. Viimeistään sovitustilanteessa tulee eteen asioita, mitä ei kuvia selaillessa tule ehkä ajatelleeksi. Kuten esimerkkisi rintaliivit! Monet ylläolevista puvuista ovat niin avoimia, ettei niiden alle voi pukea rintaliivejä lainkaan. Jos et osaa olla ilman liivejä, kannattaa kääntyä liiviliikkeen puoleen. Siellä osataan varmasti neuvoa, minkälaisia vaihtoehtoja tällaisten pukujen alle on tarjolla. Toinen yllättävä asia, mihin olen törmännyt, on kutittava pitsi. Monelle herkkäihoiselle morsiamelle ja myös minulle on tullut yllätyksenä, kuinka epämiellyttävältä kaunis pitsi voikaan iholla tuntua. Pitseissä on kuitenkin paljon laatueroja, joten ei kannata haudata haaveita ensimmäisen kutittavan kokemuksen jälkeen.



Vedokset


Vedokset ovat olleet muodissa varmasti aivan yhtä pitkään, kuin olkaimettomat puvutkin. Eli pienen ikuisuuden! On kiva huomata, että monen morsiamen (ja suunnittelijankin) vedoskiintiö on tullut täyteen. Romanttisten pitsiunelmien rinnalle on tullut yksinkertaisen tyylikkäitä ja ylellisiä satiinipukuja, ilman vedoksia! Nämä kaunokaiset ovat Lillian Westin mallistosta ja perinteisten värien lisäksi tarjolla on myös Alabaster ja Pearl.




Hihat


Hihojen paluuta on saatu odotella todella hartaasti ja ihan syystä. Monella on varmasti hyvässä muistissa Dianan hillittömät puhvihihat. Sincerityn hihake on loistava oivallus lähestyä asiaa riittävän hillitysti. Kuvan puku on itsessään muodin mukaan olkaimeton, mutta siihen kuuluu irroitettava yläosa. Todella kätevää! Pitsisillä hihoilla on helppo verhoilla olkapäät vihkimisen ajaksi ja kirkon jälkeen muuttaa puku olkaimettomaksi. Tai pukeutua hihoihin vasta illan viiletessä! Irrallista yläosaa on saatavilla myös erikseen!




Tässä pintaraapaisu ensi vuoden häätrendeihin. Valitettavasti postauksen
kuvia ei ole vielä julkaistu valmistajien sivuilla,
joten jätäthän yhteystietosi, jos kaipaat lisää tietoa tai kuvia!

Tänään suuntaan keväiseen Tukholmaan katsastamaan millaisia
casual-ihanuuksia tulevalle kesälle on tarjolla! Moikka!




1 kommentti: